Gyakran Ismételt Kérdések

A téma természetéből adódik, hogy nem több tíz tonnás különbségeket, illetve nem feleannyi inputanyag szükségletet ígér máról holnapra, azonban jó agronómiai háttérrel a gazdálkodás hosszútávon szinte fenntarthatóvá válik.

Alapvető térinformatikai ismeretek jól jönnek, hiszen így az információáramlás jelentősen egyszerűbb. Küldjük a .shp file és már a kezdődhet is a vetés.

Adat már van, hiszen hosszabb – rövidebb ideje a területek művelés alatt állnak, tehát valamennyi műtrágyát, vetőmagot stb. kijuttattunk. Ezekre mind szükség van, műszereink segítségével ezeket kiegészítjük.

A felsorolt eszközök elérhetők a piacon, sőt lassan csak ezek elérhetők.

A teljes precíziós/helyspecifikus folyamat alkalmazásához szükség van differenciált kijuttatásra alkalmas műtrágyaszóróra, differenciált sor- és szemenkénti vetőgépre, GPS jelet fogadó szakaszvezérelt permetezőgépre, illetve hidraulikus mélységállítású nehézkultivátorra, vagy lazítóra.

Alapvetően a 300 hektáron, vagy ennél nagyobb területen gazdálkodóknak ajánljuk, azonban kiterjedt ügyfélkörünknek köszönhetően igyekszünk megoldást találni kisebb gazdaságok számára is.

Természetesen, ha a precíziós kezdeményezéseket követően néhány év múlva lejár a földbérletem, nem érdemes azokkal a területekkel belekezdenem.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és egy személyes találkozó alkalmával megbeszéljük a kezdő lépéseket.